Baby's Cake

Tippek alap muffin-ok ízesítésére

Bemutatom nektek egy egy alap darabot mennyiféle fajta módon variálhattok meg!:)

 

Fekete erdő:

A kapszlit a következő képen töltjük meg.

  • 1 kiskanál csokoládés tészta
  • meggy darabokkal szórjuk meg
  • 1 kiskanál nutella vagy csokoládé puding
  • 1 újabb kiskanál csokoládés tészta
  • ismét meggy darabok mellé még esetleg apróra vágott csokoládé darabkák

IMG_20140413_124741

Nutellával töltött muffin:

Igazából itt használhatjuk a csokis vagy a vaníliás alaptésztát is, ízlés világ kérdése. 🙂

A megtöltés ugyan úgy működik mint a fekete erdőnél csak a meggy darabokat hagyjuk ki belőle. Esetleg a tetejét is megszórhatjuk csokoládéval.

A muffin pontosan az a sütemény amit kedvünkre ízesíthetünk, meg igazából csak a kis élés kamránk szabhat magunknak határokat. A tésztájába mehetnek bármilyen aromák, rum, közé tehetünk pudingokat, megmaradt krémet a tetejére pedig bármilyen magot, cukrot és a végén pedig egyéb mázakat!

Csak ügyesen! 🙂

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!